Първоначално публикувано от SoHm
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ремонт на задно окачване - PowerFlex
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеАко това не стане друг евтин вариянт е да се избият сегашните втулки и да си сложиш втулки от мерцедес. Те са същите, като оригиналните и са евтини.Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщениеОт очиларка чаркове трябват. Аз го направих това упражнение преди две седмици и те просто са същите няма значение, че се водят за Мерцедес...
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщениеPinkо, малките щанги бяха ли включени в комплекта или само тампоните, защото при мен пристигнаха само тампони.Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
-
Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщениеPinkо, малките щанги бяха ли включени в комплекта или само тампоните, защото при мен пристигнаха само тампони.
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
На долните носачи
Задните шенкели с нови шарнири
.
И на втората снимка е шенкела там има някаква нова фтулка.То ли е скърцащата фтулка от мерцедес очиларка и ако е тя за кой модел е точно та в магазина ме питаха за кой модел е точно.Също искам да питам и от къде да си намеря двата тампона за стабилизиращата щанга на задния мост.И ако имате представа колко е вътрешния размер защото Гледах на СУПЕРФЛЕКС ги предлагат във три рамера за 156 самочи и се чудя дали няма да паснат и на 166.Блаодаря предварително на всички!!!Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
-
Първоначално публикувано от alex09 Покажи съобщениеpowerflex не стават за нищо след време се отварят луфтове на тампоните на задните носачи боклуци са
Ако леглото на тампона е скапано при сваляне на стария, какво очакваш да стане? Чудо?
Тогава и гъза да си съдереш няма да изкара повече
п.с. Полиуретановите тампони се гресират с определена грес! Не става с тази от 5 лв.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеАко бяха боклуци, дали щяха да са толкова популярни?
Ако леглото на тампона е скапано при сваляне на стария, какво очакваш да стане? Чудо?
Тогава и гъза да си съдереш няма да изкара повече
п.с. Полиуретановите тампони се гресират с определена грес! Не става с тази от 5 лв.
Comment
-
Първоначално публикувано от alex09 Покажи съобщениеЗначи луфтовете се отвориха между металната втулка и тампона. А и са гресирани с тяхната грес а не от 5лв
Май си единствен с такива оплаквания, проблемът 100% не е в полиуретана.sigpic
Comment
-
Comment